Contact opnemen

Als u uw teksten door Kalligram wenst te laten vertalen of informatie wil over bijvoorbeeld levertijden en tarieven, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail aan: kalligram.translations@gmail.com. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons. U hebt de mogelijkheid om een bestand mee te sturen, zodat wij u snel een accurate inschatting van tijd en prijs kunnen bezorgen.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)6 40714746.

Privacy en algemene voorwaarden

Uw gegevens worden slechts gebruikt om met u contact op te nemen naar aanleiding van uw aanvraag. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt noch gebruikt voor andere doeleinden dan het reageren op uw aanvraag. Lees hier onze privacyverklaring. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, die u hier kunt lezen.

  KALLIGRAM

  Specialist
  Ervaren

  Professioneel
  Betrouwbaar
  Klantvriendelijk

  Ook voor u aan de slag?

  Ik vertaal uw teksten uit het Nederlands naar het Frans en uit het Frans naar het Nederlands. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.
  U kunt mij telefonisch bereiken via +31 (0)6 40714746, een e-mail sturen aan kalligram.translations@gmail.com of het online contactformulier invullen.
  U hoort zo spoedig mogelijk van mij.